#2 – Inbox infinity

panik_2_färdig

 

Pokémons har tagit över världen, människor har blivit galna och slänger sig hejdlöst framför bilar och ned för klippor för att fånga dessa färgglada små monster. Vi på Panikrummet har dock behållit lugnet, vi håller oss kvar inne i skuggan  och myser ner oss i den dunkla studion för att producera detta andra avsnitt av vår nya säsong.

I dagens avsnitt pratar vi en hel del om mail. Även om det låter aningen tråkigare än att titta på färg som torkar så lovar vi att det är mer underhållande än man kan tro.  Enkelspåriga som vi är fortsätter vi sedan på teknikspåret och diskuterar vilka appar vi använder eller inte använder, vi funderar även över vår relation till den fantastiska världen av mobilspel.

Mycket kärlek.

#2 – Inbox infinity

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*